Bel de hulplijn van Participe Amstelland

Participe Amstelland

Telefonisch spreekuur

Maatschappelijk werk van Participe Amstelland is dagelijks direct telefonisch bereikbaar tussen 9.00 – 12.30 uur op telefoonnummer 020 – 54 30 440.

Bel je buiten het telefonisch spreekuur?

Spreek dan duidelijk je telefoonnummer en naam op het bandje in. Heb je een bericht ingesproken:

Kijk voor meer informatie op www.participe-amstelland.nu.

Heb je gedachten aan zelfmoord en direct hulp nodig? Je kunt 24/7 bellen naar 0900-0113 of chatten via www.113.nl. Dat is het online platform voor zelfmoordpreventie. Je kan je ook aanmelden voor online begeleiding door een psycholoog. Direct, anoniem en gratis.

Hulp van Maatschappelijk werk

Iedereen heeft wel eens problemen of een moeilijke periode in het leven. Vaak kun je die zelf oplossen, maar soms lijken problemen zo groot, dat je hulp van anderen nodig hebt. Aankloppen bij vrienden, familie of bekenden is niet altijd makkelijk. Soms is het beter om problemen met een buitenstaander te bespreken en samen te zoeken naar oplossingen. Bij Maatschappelijk Werk van Participe Amstelland kan je gratis en zonder verwijzing terecht voor hulp en advies.

Als je belt, krijg je direct een maatschappelijk werker of ouderenadviseur aan de lijn. Deze luistert naar je verhaal en maakt als dat nodig is graag een afspraak met je. In dit gesprek wordt verder gesproken over je situatie en hoe we je mogelijk zouden kunnen helpen.

Participe Amstelland is dagelijks van 8:30 tot 17:00 uur voor algemene vragen bereikbaar op: 020-5430430 en info.amstelland@participe.nu.